Nasze przepisy
białe francuskie
  • Cammembert
  • Fondue
  • Camemmbert smażony

    Camemmbert smażony - Przepisy Celebro 2 serki Cammembert 1 jako bułka tarta olej do smazenia żurawina do mięs, jako dodatek  Panierować serki, tak jak... Wydrukuj ten przepis

    2 serki Cammembert
    1 jako
    bułka tarta
    olej do smazenia
    żurawina do mięs, jako dodatek

    Panierować serki, tak jak kotlety schabowe. Osmażyć na głębokim tłuszczu z 2 stron. Przy smażeniu uważać, by nie uszkodzić skórki.
    Podawać z żurawiną do mięs.
  • Fondue

    Fondue - Przepisy Celebro Fondue to szwajcarski przysmak składający się z serów i białego wina. Etap przygotowania można spokojnie pominąć... Wydrukuj ten przepis

    Fondue to szwajcarski przysmak składający się z serów i białego wina. Etap przygotowania można spokojnie pominąć kupując łatwo dostępny gotowy zestaw. W tym daniu najważniejsze jest nie tyle przygotowanie, co wspólne jedzenie ze wspólnego, podgrzewanego płomieniem garnczka, zwanego "caquelon". Postarajmy się zatem o chrupiące białe pieczywo, butelkę białego francuskiego wina i dobre towarzystwo. Nic tak nie zbliża jak posiłek z jednego naczynia.

białe hiszpańskie czerwone włoskie białe francuskie czerwone argentyńskie
Rybne Owoce morza Krewetki Pizza Spaghetti Wieprzowina Sery Drób Sałatki Z grilla Steki Wołowe
Ta strona używa plików cookie. Niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki. Dowiedz się więcej. Przeczytaj czym sa pliki cookie i do czego wykorzystujemy je na stronie www.celebro.com.pl Zgadzam się. Nie pokazuj więcej tego komunikatu.